Sunday, January 20, 2013

Ke Bintang!!!

ahaksss! percaya la sangat ke bintang tuuu.. hahaha.. ngarut jek.. bukan ke bintang la.. ke genting jewww~

hew hew hew.. tu pon nak kecoh.. orang lain g genting tak heran pon.. ngeh ngeh ngeh.. xde la.. saya memang suka sangat gi genting.. sebab utama sure la sebab sejukkkk.. dah nearly 3 tahun kot tak g genting. maknanya sejak berdiet ni memang tak menyempat nak naik genting..





so dengan rindu pon terubat la dapat naik genting tempat faveret ever! hahaha.. sebab mudah nak gi so suka la kannn.. sekali tup tup skyway tutup sebab servis.. perghh!! x pasal2 menggagau cari bas.. haiyooo laaa.. gigihkan jugak ler..



berhimpit sbb skyway tutup so bas jadi pilihan utama.. takde sape nak naik cable car yang buruk tu.. pehhhh.. sampai hati kata buruk.. huhu..

sampai2 je berkabusssss.. suka!! lompat2~





tapi honestly genting dah tak sesejuk dulu.. pakai t-shirt pon boleh dah.. nampak ramai jek amoi2 pakai short pon relaxxx jek..

this time naik tak main game indoor or outdoor. saje je jalan2 dalam TS tu.. dari dulu tak penah habis tawaf.. and kali ni pon tak habis tawaf jugak.. hahaha..

















sebab hati sakit. huhu.. sepatutnya saya shopping akan kat diesel sebab groupon deals rm6 instead of rm66 cash voucher. gila kauuu!! memang saya nak beli 10!!! esok pagi tu nak beli la sekali sold out!! perghhh... panassss.. tu yang naik genting nak kasi sejukkk balik.. kah kah kah alasan tak boleh blah!




sekejap tengok macam gemuk.. sat sat tengok macam dah kurus..
eh eh.. ni bukan #diet tips entry.. lari mencanak pulak dari title.. haha..

selama ni naik bas sampai separuh jalan je pastu naik skyway.. ni naik bas sampai atas.. curam jugak ek jalannyer..

















hmmm.. bila sebut bukit2 ni teringat bukit broga.. last year 2 kali naik.. tahun ni blom ada plan nk naik.. macam nak merasa naik bukit lain pulak.. *lari title lagi.. hahaha.. layankan jeww..

ni je la last gambar yang saya snap..





finally merasa gak dapat pakai baju banyak2 and tebal2 tapi nampak kuwuss!! huhuhuhu..


- Posted using BlogPress from pagekhas's iphone 5

1 comment:

  1. Heheee. . Bila la akk nak merasa mcm tu pki baju byk tp still nampk kurusss. . Still berjuang. Heee

    ReplyDelete