Tuesday, September 25, 2012

Betul... Tak tipu...

Orang : sekarang berat dah berapa kilo?
Saya : 65kg.
Orang : tipu laaaa.. Nampak macam 60kg je..
*tipu dosa je dapat kan.. *

Ramai kata saya nampak macam berat 60kg..


Saya tau sangat bahagian mana yang masih berat!



Punggung!!!!!


Adik Khloe. Kakak Rob. Haha.
*konon adik-beradik karadarshian bangga punggung seksi*

Dengan ini saya mengisytiharkan "perang" belum tamat!

10kg to go!
*hungga hungga*

Sunday, September 23, 2012

Surat Cinta

Masa saya tengah sibuk buat roti john bulan puasa lepas ada customer tegur saya tengah jampi sebab bibir saya kumit-kumit.

Driver or passanger yang kebetulan berhenti sebelah kereta saya waktu jalan jem or traffic light merah sure ingat saya ni gila bila tengok saya macam bercakap seorang diri.

Masa saya workout dekat bootcamp selama sebulan setiap rutin saya habiskan dengan focus dan kurang bercakap.

Sebab.....

Waktu-waktu itulah saya mengutuskan Al-Fatihah (SURAT CINTA) kepada insan-insan yang saya sayang dan saya rindu.

Monday, September 17, 2012

Testing.. Testing..

Cuba apps baru.. Free! Sebelum ni guna blogpress.. Kena bayo bape ntah.. Lupa dah.. Saje nak menaikkan semangat berblog konon-kononnya.. Eh.
Ni verangan namanya.. Haha.

Saturday, September 15, 2012

Colorful Or Red?

Rainbow cake or red valvet?

Me : red valvet!!!! Red valvet starbucks is the best! RM9.90++




Green tea red bean frap BUY 1 FREE 1 only at kls starbucks. Ends today! Hahaha.. Sorry guys~

- Posted using BlogPress from Pagekhas's iPad2

Thursday, September 13, 2012

I Miss U


I miss her! I miss her so much! Nothing i can do. Only Al-Fatihah.




(bertudung pink)

- Posted using BlogPress from Pagekhas's iPad2

Wednesday, September 12, 2012

KL - Shah Alam


At the way from kl straight to shah alam just for this rainbow cake and pavlova! Melampau tak? Hahaha.. Lepas makan balik rumah.. As long as i'm happy! :D




4 star for this :)

Ahlaa Cafe shah alam near the i-City.

- Posted using BlogPress from Pagekhas's iPad2

Tuesday, September 11, 2012

Bertukar!

Dengan kuasa bulannnn~
Sailormoon~ bertukarrrr!!!

Aduhaii.. Rindu pulak kartun jepun tu.. Huhu

Act, bertukar untuk kali kedua and hope yang terakhir. Perasan tak apa yang dah bertukar? My blog's name la dude! Haha..

Saya dah malas nak bagi tips FREE macam mana nak kurus.. Motif? Takde yang follow pon!!

Soooo.. This is my word for u!

LOSER!!! =P

P/s : jgn marah sbb yg marah tu maknanya dia mmg xbuat and pemalas and sila la jd gemuk 4ever. Pedaskan ayat ni? But then still ada yg hangat-hangat taik ayam untuk kurus dan sihat!




- Posted using BlogPress from Pagekhas's iPad2

Wednesday, September 5, 2012