Wednesday, February 27, 2013

Canopy Walkway - FRIM

so sambungan yang last entry ..

lepas Chap Ayam Relay Fun Run saya ajak yang lain2 ke frim kepong.

dah lama sangat teringin nak gi sana.. mula2 pegi sesat jalan. kali ke-2 pegi pon tak jumpa jalan.




finally saya tiba gak kat sana. yang peliknya saya yang tunjuk jalan and kali ni jumpa pulak..

cantik tak hidung dia? hahahahaha

nampak sangat la macam sebelum saya tipu.. huhu.. maafkanlah saya. tak tau apa jadik.. haha..

sampai ke sana kena bayar rm7.00 utk kereta. kalau tak silap rm5.00 tapi tak tau nape and semua tak tanya so bayar je la..

nak naik ke canopy tu kena bayar lagi. rm5.00 per head.




agak mahal tapi bagi saya berbaloi harga tu bila tengok kemudahan yang di sediakan.









menapak sedekat 1.9km.. ahaks.. takde la jauh sangat. borak punya borak dah sampai di kaki bukit ke canopy walkway tu.



lepas tu mula mendaki sikit. time ni semua diam. sorang pon tak de bunyi. masih2 berebut oksigen! hahahaha..




kalau tak silap tak sampai 1km ke atas. saya dah lupa. sorry.





dah sampai!!!! yeyyyy~





sebelum berjalan atas titian gantung.




see!!!!








semua gambar saya ada orang belakang tu interperem.. hahahaha!!!



tinggi! tapi besttttttt!!!!










rilex jek si kecik ni.. anak kawan yang baju hitam tu.









jadi monyet jap!!! hahahaha

sure ada monyet yang jeles tgk ni :p





memang best!




tu gambar google. excited dengan canopy walkway sampai terlupa nak cari tempat yang ada pokok ni. :(

xpe2.. next time pegi blh tgk pokok tu pulak.


Posted using BlogPress from
pagekhas's iphone 5

Wednesday, February 20, 2013

Chap Ayam Relay Fun Run 17.2.3013

title panjang giler. hambek kauu! wahai stalker sila baca title lagi sekali.. hahaha.. :p

so last sunday saya gantikan tempat kawan lagi for chay ayam relay fun run 3km x 3 so bersamaan 9km.

best jugak sebab ni acara larian berganti2 macam time kat sekolah dulu. siap ada baton(ntah betul tak eja nyer). tapi terlupa nak amik picture baton tu..

layan la kami yang bercamwhore ni. agak2 sape nak muntah tu sila siapkan plastik cepat2. hahahaha












sebijik macam pertandingan ratu kebaya. kekekeke





gedikkssss! wekkk.. yg penting kami happy!

















muahahaha.. gelak dulu siap2. saya disuruh pegang baju camtu sebab baju saya besar sangat so nampak gemuk. cehhhhhh.








ni team saya. nama team saya "tunjuk langit" gegegege..




gigi besi! perghhhhh.. bila nak buka ntahhhh..









then lepas event tu kami terjah tempat lain pulak.. nak tau ke mana? wait for the next entry! ;)

Location:Jalan Kerinchi,Kuala Lumpur,Malaysia

Sunday, February 10, 2013

Juara Masterchef!

title tak hingat~~ hahahhaa

last month my mum paksa teman dia masuk pertandingan memasak.. huhu.. di paksa so saya pon terpaksa..




saya pon join la as pembantu tukang masak! hahahaha.. lawak la bila dengar saya "memasak" .




itu mak saya! comel kan kan kan kan kan??? :P

so hasilnya




masak lemak ketam+nenas!!




taraaaa!!!!




siap untuk di hantar depan juri!

ada ciri2 jadi masterchef tak?




wahhhhhh!!!! tak sangka pulak menang jadi juara~ gegegege

kenapa 2 hamper? sebab untuk tukang masak and pembantu.. hahaha.. berbaloi la saya di paksa temankan.. gegegege




with cucu kesayangan mak saya tuuuu.. cucu sulung.. camtu ler..

cucu dia jeeeeee~ :p





besar dah budak cinonet ni!


- Posted using BlogPress from pagekhas's iphone 5

Wednesday, February 6, 2013

Melawati Run 3.2.2013

ahad hari tu saya pegi Melawati Run. sepatutnya 10km tapi tak sampai 10km pon. pihak penganjur terpaksa alihkan laluan larian atas sebab2 keselamatan.

so layan gambar je la ye..



















seram tengok mata saya yang macam panda tu.. macam hantu pon ada.. hahahaha






tak tau apa jadi tetiba saya jadi macam tu.. hahaha..




punggung ku yang besar.. kuang kuang kuang~




apa yang saya nganga pon tak tau.. huhu.. lagi satu gambar lagi teruk ternganga.. hahahaha..




huduhnyaaa laaa.. kekekeke




ok.. cun sikit kan? :p




opsss.. dah ter"over" pulak.. ngeh ngeh ngeh..




pict paling kelakar.. hahaha.. macam saya merajuk je konon2nya.. hehehe

Posted using BlogPress from pagekhas's iphone 5

Location:Kuala Lumpur,Malaysia