Saturday, February 15, 2014

HAPPY BIRTHDAY CIKGU

15 Feb 2014

selamat hari lahir cikgu.

cikgu cakap nak macam banyakkkkk sebab konon2nya lepas ni cikgu nak diet.. layankan je laaa.. haha.. 


hot milk vanilla tu sedap!!! 


baked fish rise cheese 5/5 bintang. 



mee wantan tapi mee dia halus tak macam mee wantan biasa.. 3/5 bintang. 


creme brulee (betul ke eja?) 6/5 bintang!! superb sangat la tu.. sebelum ni kat sweet hut tak sedap.. 


ni kek batik 5 minit. hahaha.. sempat la buatkan kejap.. 

location celebrate birthday cikgu : moonlight cake house bukit indah, johor. 

super duper awesome tempat ni!!! 



pukul 12am 15 feb 2014 tapi lambat beberapa minit sebab plan last minit dengan pekerja cake house tu minta buka lagu hepi besday. hahaha.. 

saya dari belakang bawa kek and cikgu dah gelabah.. hahahaha.. 

satu cake house tu bergema lagu "happy birthday to you". 

thank you sentul (kawan cikgu) temankan kami sekali malam tadi. 

layan video la yeeeee.. 

YouTube Video


macam2 and banyak sangat benda saya nak wish. dah susun ayat dalam kepala. last2 saya speechless.

from his lil sis : 


nothing much i can do so this is the best i could give for this moment, HAPPY 28th BIRTHDAY BROO~!!!! thank u for becoming a very very very fun big brother, nourishing the family with love and care, even suka tabuh, cubit, sepak org ttba!!! but that just make us to miss u more and more and more~~ glad to have u in life brother. pray to God to give u HIS blessing forever in dunya and hereafter, making u stronger day by day in sha Allah.. and never fail to reach your happiness,,amin. love u forever and always~ all the best for your next stage of life !! ♥♥♥ BUDIN LEJEN. *bro salah English pm  

so sweet!!!! 

Posted using BlogPress from pagekhas's iphone 5

No comments:

Post a Comment