Saturday, May 18, 2013

ENTRY KHAS UNTUK ANAK SAYA

18 may 2011 . 2 tahun dah berlalu. selamat hari lahir sayang. jadilah anak yg solehah. anak yg baik dan bijak. anak yg bertanggungjawab dan penyayang. jadilah seorg yg pemaaf dan tidak menyimpan dendam. walaupon bukan lahir dari rahim ni tp SUHA QAISARA tetap anak mama. mama yg namakan suha dan membawa maksud bintang permaisuri. suha merupakan bintang di dlm kehidupan mama yg gelap. qaisara lah permaisuri yg bertahta di hati mama dan doa mama sentiasa bersama mu sayang. maafkan mama x dpt memberi ciuman di pipi merah mu pada hari ni seperti 2 thn lalu ketika suha baru melihat dunia. mama lbh sanggup lari hingga ke hujung dunia drp mama di tuduh nak merebut suha. kerana mama tahu satu hari nanti suha akan kembali dgn sendiri. sabarlah sayang.. satu hari nanti Allah akan makbulkan doa mama. peluk cium rindu buat anak mama satu2nya yg tersayang.

16 may mama di puncak gunung kinabalu. gelap and sejuk sangat. mama melihat ke langit. mama nampak bintang!! cantik! secantik suha anak mama.


- Posted using BlogPress from
pagekhas's iphone 5

1 comment:

  1. So touching...sabar n tabah sb segala ketentuanNya pasti menjanjikan hikmah yg kita tak tau bila... Hanya Allah Yang Maha Besar dan Berkuasa atas segala2nya... Sentiasa berdoa utk diri sendiri dan org lain...

    ReplyDelete