Friday, December 8, 2017

happy tunangserry

kah kah.. dia lupa lagik 🤣 ari ni date kami bertunang.. saje je nak tgk dia ingat keeeee tak.. sampai la maghrib.. xde bunyi.. hahaha sah lupa 😤


msa sblom bertunang tu mmg kenal xlama mana.. 2-3bln jd sempat la cerita tentang dia keje kat kulai.. sy pulak mmg budak membesar (smpai tahap godang nsib baik la dh kecut) kat pekan kl.. camne lepas kawen? 


jawapan poyo sy time tu (oh gedik 🤣) kat mana suami kt situ isteri wajib kat sisi.. 

zassss 2014 nikah. 2016 dah pjj. apa cite??? 

☹️ eg tukar masih gagal.. sejak ada eg tukar "duka lara" tu kami pon sengaja pjj erti kata lain kalo dpt pindah at least sy kt kl dh ada "job" utk biz yg lama tergendala tu.. 

sedih bila mengenangkan anak2.. sy kadang2 emo tp dh lama2 tu xheran dh result tu.. malas nk amik port pon ada 😂 

next year bln 2 baru buka lagi utk permohonan eg tukar.. 

berusahajelah 💪🏼 



No comments:

Post a Comment